UKR
Вибрати розділ
Кропивницький

Протруйник Ларімар, т. н (аналог Віал ТТ) - 5 л | АХТ

Додано: 16 вересня 2020, 04:25 ID: 7366209
486 грн/літр
Агрономич, ТОВ Кропивницький, UA
на Флагма з 16 вересня 2019
Ліпченко Сергій Вікторович
керівник

Опис

Ларімар т. н - Фунгіцид для передпосівної обробки насіння
Діюча речовина: тіабендазол - 80 г/л,  тебуконазол - 60 г/л

Препаративна форма: текучий концентрат для передпосівної обробки насіння

Тара: каністри 5 л

Загальна інформація про препарат:
Високоефективний двокомпонентний системний фунгіцид для проведення передпосівної обробки насіння зернових культур від комплексу хвороб.

Механізм дії препарату: Ларімар пригнічує розвиток грибів - збудників хвороб, що містяться на поверхні насіння, а також тих, які розвиваються всередині нього.

Тебуконазол пригнічує біосинтез ергостерину в мембранах клітин фітопатогенів, що веде до їх загибелі.

Тіабендазол порушує процес поділу клітинних ядер. Завдяки просуванню до зародку сім'ю, препарат знищує сажкових інфекцію, а потім рухається до точок росту, захищаючи сходи і кореневу систему рослин від ураження ґрунтовими патогенами.

Тому препарат Ларімар незамінний в сучасних технологіях виробництва зерна із застосуванням мінімальної та «нульової» обробки грунту, а також в сівозмінах з насиченням зерновими культурами понад 50, де створюється високий інфекційний фон. Протруйник не тільки дезінфікує насіння, а й частково знезаражує ґрунт і рослинні залишки навколо них.

Рекомендації щодо застосування препарату:
Протруювання насіння препаратом Ларімар здійснюють завчасно (за 1-2 тижні) або безпосередньо перед висіванням насіння. Протруєння слід проводити з зволоженням. Для обробки 1 т насіння зазвичай використовують 10 л води. Для протруювання рекомендується використовувати очищені від пилу і домішок насіння, щоб забезпечити хорошу прилипаемость і, відповідно, кращу якість протруювання. Якість обробки контролюється за інтенсивністю забарвлення насіння барвником, що входить до складу препаративної форми. Для обробки посівного матеріалу Ларімар застосовують стаціонарне або пересувне обладнання, яке випускається серійно.

Порядок приготування робочого розчину препарату:
Робочий розчин слід готувати безпосередньо перед обробкою насіння. Необхідну кількість препарату Ларімар потрібно розчинити в невеликому об'ємі води і ретельно розмішати до отримання однорідної суспензії. Отриманий матковий розчин, при постійному помішуванні, вилити в змішувальний бак протруювальної машини, заповнений на 13 ємності резервуара водою. Після отримання однорідної суспензії в бак, при безперервному перемішуванні, долити воду до повного об'єму і продовжити змішування до отримання однорідної суспензії.

Переваги застосування фунгіциду для передпосівної обробки насіння Ларімар:
Препарат забезпечує високу ефективність в обмеженні розвитку широкого спектра хвороб культурних рослин Тривалий період захисної дії;

Є не тільки профілактичним засобом попередження захворювань, а й надає лікувальний ефект при вже почався ураженні;

Володіє відмінними системними властивостями, стійкий до впливу опадів;

Запобігає втрати врожаю і покращує якість насіння
Швидко проникає в рослину і забезпечує надійний захист від зовнішньої і внутрішньої інфекції.

Найсвіжіша інформація знаходиться у власника оголошення.

Схожі оголошення

Протруйник Ламардор 400
Ціна
98 $/л
Фунгіцидний протруйник насіння пшениці та ячменю для боротьби із збудниками хвороб, Контролює широкий спектр кореневих гнилей, ефективний проти снігової плісняви, сажок та інших хвороб, що передаються через насіння та ґрунт. Препарат позитивно впливає на морфологію та фізіологію рослин. Діюча...
+398 оголошень
05:02
Протруйник на зернові Рекорд (Вітавакс)
Ціна
9.34 $/л  
опт 9.10 - 8.95 $ /л
Універсальний фунгіцидний протруйник насіння зернових колосових культур та кукурудзи від широкого спектру збудників грибкових хвороб. довготривалий період захисної дії насіння, проростків та рослин від широкого спектру збудників хвороб; оброблене насіння підвищує енергію проростання та...
+180 оголошень
28 чер 2020
Ціна
583 грн/л
Елітний високоефективний фунгіцидний протруйник насіння пшениці та ячменю. Діюча речовина: Флуоксастробін 37,5 г/л, Протіоконазол 37,5 г/л, Тебуконазол 5,0 г/л Препаративна форма: концентрат, який тече, для обробки насіння Разом із перевіреним часом тебуконазолом з класу тріазолів, препарат...
+10 оголошень
16 вер 2019
Показати ще
Агрономич, ТОВ Кропивницький, UA
Працює на Флагма з 16 вересня 2019
Ліпченко Сергій Вікторович
керівник
Популярні виробники категорії: Протруйники насіння
Контакти
Представник
Ліпченко Сергій Вікторович
керівник
Контакти
Скажіть, що знайшли оголошення на Флагма
Правила безпеки: Не погоджуйтеся на передоплату, якщо не впевнені в надійності користувача.
Написати повідомлення
Агрономич, ТОВ Ліпченко Сергій Вікторович, керівник
Протруйник Ларімар, т. н (аналог Віал ТТ) - 5 л | АХТ
486 грн/літр ID: 7366209
Вибрати розділ
×
Сайт Flagmа хоче показувати вам повідомлення.